Sivut

23.6.2013

Juhannus

Ihana Juhannus takana! Jussia vietettiinkin isolla sukulaisporukalla
mökillämme saaressa. Menossa mukana oli niin vauvaa kuin vaaria. Säät suosi juhannuksen viettoa. Lapset uivat aamusta iltaan ja
grillissä tirisi vuoron perään lihat ja kasvikset... Huh huh syötyä on kyllä tullut. Tuntuu, että grilliherkuista on nyt saanut tarpeekseen, vaikka kesää on vielä paljon jäljellä.

Superkuukin näyttäytyi mökkirannassamme, ja se tulikin sitten kuvatuksi.
Kiitokset vielä kaikille jussia kanssamme viettäneille!!


Tuija

19.6.2013

Ideaa ja inspiraatiota

Viikonloppuna sain inspiraation valmistaa lisää tähtiaiheisia sisustustuotteita. Ja sitten syntyikin lauta ripustuskoukuilla. Tähän onkin sitten ihana ripustaa kaikkea kaunista meille naisille tärkeitä juttuja ;)!
Ulkona ripustaisinkin tähän puutarhanhoitoväline"kassini", kannun ja vaikkapa vielä pienen ämpärin täynnä luonnonkukkasia!! Tai mitäpäs sanotte: jos vaikka käytettäisiin eteisnaulakkona :)? Ja tietysti kesävillaan tämäkin ihanuus sopii kuin nenä päähän... simpukoita, rantahiekkaa, lyhty. Vain mielikuvitus rajana missä vain, mitä vain...





Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

18.6.2013

Kukkasia ja tähtiä

Tänään ollaan kaffiteltu sukulaisten ja ystävien kesken. Sain tänään tämän ihastuttavan kukkakimpun. Tästä kimpusta henkii ihana suloinen kesä ja juhannus. Juhannusviikkoa kun tässä vietellään halusinkin tuosta kimpusta teille kuvan jakaa.

Meidän pihan juhannusruusut ovat kyllä jo parhaat päivänsä nähneet. Todennäköisesti näin on käynyt monessa muussakin pihapiirissä? Silti niitä sujauttelinkin kranssiin ruusuntuoksua tuomaan. Tuoksu on kyllä ihastuttava ja valkoinen ruusu tavattoman kaunis. Täytyihän minun tuohon kranssiin muutama tekemäni tähtikin laittaa ;)



















Tuija

10.6.2013

Tähtihetkiä...

Nyt oli taas pakko saada vähän sutia ja töpötellä maalia. Tämän päivän "saldo" tällä saralla: tähdin ja tekstein somistetut puulaatikot ja sydämet. Odotan innolla sitä hetkeä kun pääsen maalaamaan juuri tekeillä olevaa autotalliamme. Että se voi olla niin terapeuttista! Ja mikä parasta, kättenjälki tulee nopeasti esille.

Tähän puulaatikkoon voikin sitten laittaa melkeimpä mitä tahansa. Itse ajattelin  näin kesän kunniaksi laittaa yhden ulkoterassin pöydälle. Siihen onkin sitten hyvä pinota lapsille mehumukit ja kannun valmiiksi janon yllättäessä. Toinen puulatikko löysikin sitten paikkansa meidän olkkarin pöydältä.





Sydämiä voi ja saa ripustella ihan luvan kanssa kaikkiin sopiviin koukkuihin ja oven kahvoihin :). Tykkäänkin ripustella erilaisia kivoja pieniä yksityiskohtia ympäri taloamme, tietenkin hyvällä maulla ;)! Nämä pienet lisukkeet antavat kivaa potkua ja sitä pientä extraa!!


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Tuija

5.6.2013

Tuunailua

Minulle käsillä tekeminen on erityisen tärkeää. Koko ajan on saatava tehdä käsillä jotain. Ajatuksia, uusista tuotteista tai tuunailuista olisi vaikka kuinka paljon. Aika on usein melkoinen haaste...

Tässä alla olevassa kuvassa on vanha korkea kaapinovi, joka aiemmin oli puunvärinen. Tämän maalasin valkoiseksi, jonka jälkeen hiomapaperilla kulutin pintaa. Näin sain oveen elävyyttä ja rustiikkista ilmettä. Tämä ovi onkin yksi mieluisimpia sisustuselementtejä mitä kodistani löytyy. Tähän en ole vielä kyllästynyt. Aina jouluisin ripustan oveen punaisen kranssin.


Tässä on tuoli, jonka olen pelastanut hylättynä, jollekin tarpeettomana. Tuoli on minulle aarre! Tämäkin tuoli sai käsittelyssäni hieman kuluneemman pinnan. Tuoli oli aivan "liian valkoinen" löytäessäni sen.


Tässä ikkunanpoka joka oli pakko saada esille ja keksiä sille uutta käyttöä! Tämä ikkunanpoka on muisto meidän talomme wc:n ikkunasta. Talomme ikkunoiden uusimisen jälkeen tein tästä hauskan mallisesta pokasta peilin. Tällä kertaa maalipinta oli niin hyvä ja kovassa kiinni, että oli pakko käyttää hieman järeämpää työvälinettä kuin hiomapaperia. Terävällä puukolla sain elävöitettyä ikkunanpokan pintaa.