Sivut

21.9.2013

Syksynsatoa ja asetelmia

Nyt on tänä syksynä tehty ompuista taas jos jonkinlaista herkkua. Luulen, että en vähään aikaa halua kuullakkaan sanaa omena. Sen verran niitä on nyt tullut maisteltua eri olomuodoissa. Omppupiirakkaa, hilloa, omenapannaria, uuniomenoita, suoraan puusta haukattuna, lohkoina, viipaleina ....niin hyviä kun ne ovatkin, niin rajansa kaikella.

Aloin käyttää omenoita jo piha-asetelmissakin puutarhassa ja terassilla, sen verran paljon niitä löytyy. Kuinka ihanaa olikaan pitkästä aikaa taas tehdä käsillä jotain! Nuorempana pimuna (siis olen melkein tyttönen vieläkin, hah hah) olin töissä kukkakaupassa. Mieluisinta olikin kun sain vapaat kädet tehdä kimppuja. Kivaa puuhaa! Floristin työ olisi kyllä aika taiteellista ja luovaa työtä. Pitäisiköhän isona alkaa sittenkin kimppujen tekijäksi vai olisiko sittenkin parempi jättää se puoli niille, jotka sen taitavat.

Kauneushan on katsojan silmissä, vai mitä?  Tälläisiä pyöräytimme melkein 3- vuotiaan hyvin innokkaan apulaiseni kanssa. Luonto on niin kaunis ja värikäs! Ja mitä kaikkea ihanaa materiaalia onkaan metsät pullollaan :).








Tuija

3 kommenttia: