Sivut

5.6.2013

Tuunailua

Minulle käsillä tekeminen on erityisen tärkeää. Koko ajan on saatava tehdä käsillä jotain. Ajatuksia, uusista tuotteista tai tuunailuista olisi vaikka kuinka paljon. Aika on usein melkoinen haaste...

Tässä alla olevassa kuvassa on vanha korkea kaapinovi, joka aiemmin oli puunvärinen. Tämän maalasin valkoiseksi, jonka jälkeen hiomapaperilla kulutin pintaa. Näin sain oveen elävyyttä ja rustiikkista ilmettä. Tämä ovi onkin yksi mieluisimpia sisustuselementtejä mitä kodistani löytyy. Tähän en ole vielä kyllästynyt. Aina jouluisin ripustan oveen punaisen kranssin.


Tässä on tuoli, jonka olen pelastanut hylättynä, jollekin tarpeettomana. Tuoli on minulle aarre! Tämäkin tuoli sai käsittelyssäni hieman kuluneemman pinnan. Tuoli oli aivan "liian valkoinen" löytäessäni sen.


Tässä ikkunanpoka joka oli pakko saada esille ja keksiä sille uutta käyttöä! Tämä ikkunanpoka on muisto meidän talomme wc:n ikkunasta. Talomme ikkunoiden uusimisen jälkeen tein tästä hauskan mallisesta pokasta peilin. Tällä kertaa maalipinta oli niin hyvä ja kovassa kiinni, että oli pakko käyttää hieman järeämpää työvälinettä kuin hiomapaperia. Terävällä puukolla sain elävöitettyä ikkunanpokan pintaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti