Sivut

30.5.2013

Ihana toukokuu

Huh huh kiirettä pitää... tämä toukokuu on melkosta huisketta suuntaan ja toiseen. Tämän viikon olen askarrellut kortteja ja pieniä lahjoja eskarin- ja koulunopeille. Juhlia on siellä ja täällä. Mutta juhlat ovat kivoja kun "saa" vähän laittautua...huulipunaa huulille, korkkarit jalkaan....

Ja nää meidän kelit.... että mä NAUTIN!! Kamalaa kun kuitenkin takaraivos on pelko siitä, että koska nämä kelit loppuu?! Aurinko, suklaa ja kahvi, niillä mä voisin elää ;).
Kesä on ihanaa aikaa kun voi oleilla niin paljon ulkona hyvien kelien puitteissa. Me eletäänkin mahdollisimman paljon ulkona, syödäänkin ulkona. Kodin sisustuskin sää jää muutamaks hetkeks ihan luvan kanssa. Nyt nautitaan kesästä! Sateisella säällä on sitten aikaa taas vähän näperrellä ja sisustella. Ja onhan se kiva upottaa sormet multaan ja puuhastella ulkona. Terassia sitten saakin sisustella viihtyisäksi oleilupaikaksi, vähän niinkuin kesäolkkari.                  Ja nyt keittämään kupponen kaffea, suklaanpala suuhun ja aurinkoon!

Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti