Sivut

24.10.2013

"Joulun odotustako jo?"

Tänään tuntuu, että yleinen keskustelun aihe on ollut: oletko talvi ihminen? Minäpä en erityisemmin talvesta välitä. Tulisin vallan hyvin toimeen ilman moista vuoden aikaa. Lasten myötä olen oppinut talvea sietämään hiukan paremmin. Tänään lämpötila kohosi 11 asteeseen, se sopisikin minulle hyvin :).
Suomessa nykyään kun talven kelit seilaavatkin sitten ees ja taas. Sohjosta pakkaseen. Ja lunta tulee välillä joka tuutista, ettei oikeasti tiedä enää, et mihin sitä kasais. Kohtuus on tuossakin ihan hakoteillaan ;) ?!

Joulusta pidän ja lumi tottakai kuuluu vahvasti jouluun. Ei se joulun tunnelma ole ollenkaan samanlainen jos maa on musta. Rakastan sitä kun saan tehdä kauniita somistuskokonaisuuksia ja kattauksia. Ja jouluna on jotenkin erityisen kiva laittaa kotia nätisti. Pitäisi vain laittaa kyltit älä koske ;). Meillä kun varsinkin tuo pikkuneiti tykkää laitella äidin somistuksia uusiin järjestyksiin. Mitä ihmeellisimmistä paikoista välillä löydän tavaroitani. Mutta se on elämää ja näin sen kuuluukin mennä!
Kynttilöitä on kiva poltella näin syksyllä ja talvella pitkin päivää. Kynttilät luovat kyllä tavattoman ihanaa lämmintä tunnelmaa, jotenkin todella rauhoittavaa. Kynttilöitä kyllä kuluukin aivan valtava määrä.


Oletteko jo aloittaneet joulun järjestelyt ja lahjojen miettimiset? Nyt jos olisin oikein järkevä aloittaisin kaiken jo nyt kun aikaa vielä on. Oikeastaan vain 61 päivää jouluun! Nuo päivät kuluu kyllä yllättävänkin nopeasti.
Onko teidän joulunne valkoinen vai punainen? Lisäättekö hopean vai kullan sävyä? vai jotain ihan muuta?Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti