Sivut

5.10.2013

Kaapin uudet tuulet

Meidän vanha nurkkakaappi sai vähän uutta ilmettä. Maalasin kaappia uudelleen valkoisella värillä kun meidän pieni taiteilija oli käynyt kaapin alaosaan hieman piirtelemässä.

Halusin vähän uudistaa tätä kaappia ja ideoin kaapille vähän piristystä. Ennen minulla oli hyllyillä "vanhanajan" tyyliin hyllypaperit. Niinpä sitten ideoin, että otan hyllypaperit veks ja maalaan hyllyt ja koko sisäpuolen valkoisella. Avasin siis ovet ja toin reilusti kaapin sisällön esille. Tuo ovi itsessään on niin kiva yksityiskohta, että mitäpä sitä piilottelemaan. Ja löysihän siihen kranssikin paikkansa :). 













Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Oletteko sisustelleet vai vain nauttineet viikonlopusta? Syksy ja lähestyvä joulu ovat kyllä oikein sisustussesonkia. Aikaa kun syksyn tultua vietetään paljon enemmän sisätiloissa niin onkin sitten otollinen aika visualisoida ja haaveilla! Nyt kun tuolla ulkona ei noilla keleillä turhaan viitsi liikuskella, ainakaan minä vilukissa (joka taatusti nautin enemmän lämmöstä ja vieläpä kunnon paahteisesta auringosta).

Terkuin Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti