Sivut

9.5.2013

Lasten taidetta

Tänään olen kehystellyt lasteni tekemiä taideteoksia. Se on aivan älytön määrä mitä, he tuottavat vk.n aikana piirustuksia ja askarteluita. Kaikkia en millään pysty säästämään. Olen tehnyt jokaiselle tytölle oman nimellisen laatikon, jossa on säästettävät taideteokset. Hukumme kohta piirustuksiin... mutta onneksi meillä on isot säilytystilat. Ja onhan se hienoa, että lapset ovat luovia ja pystyvät ideoimaan. 

Vanhin tytöistäni keksi idean piirtää mustalle pahville valkoisella liidulla papukaijan.
Sen hän täytti mainoslehtisistä repimillään paloilla. Uskomatonta ideointikykyä ja kiva kun mainoslehtiset saivat uuden käyttötarkoituksen.

Alla oleva tähti on keskimmäisen tyttöni tuotantoa. Ja tehty samalla tekniikalla. Aivan ihastuttava sekin. Taitaa tyttö tietää, että äiti pitää tähdistä ;)!





Tämän askartelun halusin laittaa myös tänään tänne, kun kerran aiheenani on lasten tekemät taiteet. Tämä jaksaa minua aina ilahduttaa! Vanhin tytöistäni on tehnyt tämän 5- vuotiaana. Mitä kaikkea hauskaa ja kaunista sitä saakaan aikaiseksi kun on ideointikykyä!? Tähän on käytetty pohjaksi kananmunarasiaa ja wc-paperin hylsyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti